onsdag 17 februari 2010

Fettisdag

Ojoj, idag är det fettisdag och jag har bakat semlor. Lillskrutten Nino får nog avstå, annars kanske han inte nöjer sig med vanligt foder sedan ;) Jag har upptäckt att det är svårare att träna rumsrenhet när man är ensam. Jonas har varit borta på ärenden och jag har jobbat hemma idag. Så fort man sätter ner Nino på golvet kissar han ibland direkt..så det är svårt att försöka ta på sig jackan och skorna med en hund i famnen :)

Vi tränar lite på att sitta, men godisen i handen är ju väääldigt spännande och då kan man inte koncentrera sig. Framåt går det i alla fall. Nu har vi anmält oss på en valpkurs i Mars. Det blir nyttigt för Nino att träffa både andra människor och hundar. Vi har en granne här nere som har två flamsiga och glada springel spaniels och de är lite läskiga. Men idag på en av promenaderna hälsade Nino självmant på en gullig tant som stannade till för att prata. Han börjar vänja sig allt mer för jag försöker gå där det är mycket folk och hundar.

Ja, som sagt är det dags för semlor nu. Sen blir det kvällsprommis och sova. Vi hörs! PS! Så här lätt är det att ta kort på busfrön :P

0 kommentarer:

Skicka en kommentar