tisdag 13 juli 2010

Italienarträff 3 och lite annat smått och gott

Då är vi inne på den tredje italienarträffen, som var den 11 juni, på Ninos och Frankies 7 månadersdag! :)
Det var ohyggligt varmt, så hundarna var inte lika aktiva som de brukar vara. Stackars lilla Obi fick värmeslag, men hämtade sig snabbt som tur var. Förutom det var det sååå trevligt som vanligt.

Jag och Jonas passade även Mokka då, en annan italienare, så även han fick följa med oss :) Vi tog med lite picknick också denna gång :)

Blöt Nino i husses famn


Picknick bredvid ett bad


Akki och Simon


Mokka och Nino, trötta efter gårdagens hundträff :) Men tänk att de kan ligga så snällt bredvid varandra utan att vilja busa :P

Nu åker vi snart på semester i två veckor ute i skärgården. Nino kommer bli överlycklig, och det ska bli så skönt :) Så hoppas vi att hans mun läker så fort som möjligt så han kan börja tugga på tuggben igen, och leka med favvogrisen :) Trevlig fortsatt sommar!

torsdag 1 juli 2010

Tandtrubbel

Idag ska vi till veterinären. Nino har en tand som växt lite fel och då måste vi undersöka om det kan bli ett problem för honom. Trist att hundarna har så små munnar och får dessa problem :/ Men han mår bra allmänt och är lika glad och söt som vanligt :) Som på bilden här nedan *hehe* Vi börjar också se tendenser på att han utvecklas och blir mognare.

En liten giraff-hund :P

Vi har föresten börjat jogga lite med honom, i så där lagom takt och lagom långt så matte och husse hänger med ;) Vi har väl hunnit vara ute ca 10 gånger hittills, och det är verkligen uppfriskande. Nino skulle kunnat springa dubbelt så långt som vi springer. Han får en energikick när vi kommer hem efter varje löprunda och rusar fram och tillbaka i lägenheten tills han somnar strax därefter ;)

Ute i rastgården på grönbete..hihi