onsdag 9 juni 2010

Hundbus x2

I helgen var det full rulle. I lördags hälsade vi på Louise, Mattias och lilla Mokka ute på Ekerö. Ett fint ställe ute på landet med massa växtligheter :) Där ute på en fotbollsplan fick Nino och Mokka busa av sig. Eller de började där kan man säga, och fortsatte sedan inomhus..ingen lugn stund där inte. Inte förens mattar och hussar lyfte upp de små busfröna i famnen som det blev lugnare :)
Vi hade beställt ett nytt halsband av Louise också, som gör dem själv, till Nino..och vi har förstås bildbevis på hur fint det passar han :P

Spänstiga vovvar!


Den söta lilla familjen tar det lugnt i soffan


Nino i sitt vackra nya halsband

Söndagen spenderades några timmar i en rastgård med Obi, en annan italiensk vinthund och hans husse Andreas. Det märktes på Nino att han hade busat massor dagen innan för han hade som inte samma intensitet ;) Men skoj var det. Vilken toppenhelg alltså!

onsdag 2 juni 2010

Soliga dagar

Sommaren skiftar, ibland är det sol och tokvarmt och andra dagar är det mulet och blåser. Lite knäppt..men vi tar vara på de soliga dagarna.
I söndags var det morsdag som säkert ingen har missat. Vi blev bjudna på morsdagstårta hos Inga och Palle :)
De har en söt liten framsida där man kan sitta och fika och sola. Så det var precis vad vi gjorde, och Nino nosade runt och utforskade allt så gott han kunde.

Här kommer jag! så öronen fladdrar

Här vilar han i solen min lilla sötnos