tisdag 23 mars 2010

Jedi-dog!


The force is strong with you young padawan.

In an apartment far far away a young boy resides. A very special and gifted boy. His parents always knew he was different... somehow. On a beautiful day in the middle of spring they would finally understand how. His magical gift seems to be that he can using his mind teleport different toy’s inside shoes! NO shoes are safe anymore and might be turned into simple storage-units! Who would have thought?

måndag 15 mars 2010

Hönan och jag

Hönan är en av Ninos favoritleksaker. Tyvärr så har ena benet börjat lossna, så då knöt vi en knut över hålet. Nu är ena benet kortare än det andra, men det hindrar inte han från att leka :)




Igår var vi på Palles kalas, det var skitkul tyckte Nino! Nu har han börjat lära känna Inga och Palle och dessutom har de ett stort hus som man kan genomsöka i minsta detalj, de har ju haft katt ;)
Det första han gör när han kommer innanför dörren är att rejsa runt och nosa. Sen när det är överstökat vilar han helst hos matte eller husse. Han är ett härligt energiknippe som ger oändligt med kärlek och glädje.
Trevlig fortsatt helg, Puss på nosen!

fredag 5 mars 2010

Veterinärbesök

Hej, hej! Idag har vi varit till veterinären och vaccinerat Nino. Det gick jätte bra, och vi gick dit hela vägen från oss, så fick Nino passa på att använda sin tröja :)

I tisdags fick han träffa Frankie (syrran) igen..det var kul förutom att stackaren frös så otroligt mycket om tassarna. Det gick bättre för Nino som pinnade på i rask takt, så är han ju lite större än syrran också :) Det blev en liten morgon promenad i det soliga vädret.

Vi har busat massor idag också, och jag passade på att föreviga lite härliga lekstunder med tuggben involverande. Så två roliga bilder ska jag dela med mig av.


Här ser vi lite förvånad ut, tror att det var någon som skottade snö där ute :)


Man kan tro att Nino snusar tuggben..man kan också fundera på vart den andra knuten har tagit vägen, det brukar finnas två nämligen. En på vardera sida om tuggbenet :)